2024 FACILITY MANAGEMENT COST UPS & DOWNS
26 Martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Ana Dumitrache

Ana Dumitrache este un consultant imobiliar de nivel inalt, membru al Consiliului Consultativ al RICS, fiind in prezent parte din mai multe proiecte independente. Si-a inceput cariera ca bancher imobiliar, iar de la inceputul anilor 2000 pana in 2016, timp de 18 ani, a fost implicata in finantarea jucatorilor imobiliari locali si regionali, cu o abordare hands-on banking de investitii. In 2016 s-a alaturat CTP Romania, initial ca co-country head, apoi, dupa o scurta pauza, a preluat functia de CEO local si a transformat compania intr-un lider de piata implicat in sectorul sau de industrie usoara si logistica, cu sprijinul CEO-ului si actionarilor grupului, ducand-o la urmatorul nivel de practica imobiliara.
In timp ce si-a incheiat activitatea la CTP, Ana a condus scurt timp divizia de investitii CBRE, implicandu-se in tranzactii locale si regionale.
Acum isi continua cariera imobiliara, nu ca broker, ci in calitate de consilier imobiliar profesionist al unora dintre cei mai influenti jucatori imobiliari de pe piata din Romania, cu accent pe diferite domenii ale industriei, inclusiv rezidentiale si retail, concentrandu-se pe regenerarea urbana si modernizarea durabila.
Contributia la profesionalismul si maturitatea pietei imobiliare din Romania este linia rosie a carierei sale, care se manifesta si prin alaturarea ei in Consiliul Consultativ al RICS pentru Romania cu unicul scop de a raspandi cele mai bune practici si de a impartasi cunostintele.

  • Hosting by Host-Age.ro