2024 FACILITY MANAGEMENT COST UPS & DOWNS
26 Martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Roxana Fratila

Infiintata in 1999, CMS este printre cele mai mari firme de avocatura prezente pe piata din Romania, cu aproape 70 de avocati si consultanti fiscali ce ofera o gama completa de servicii juridice si fiscale. Cu peste 70 de birouri in peste 40 de tari si mai mult de 5.800 de avocati, CMS este cea mai mare firma de avocatura din Europa si printre cele mai mari la nivel global.

Roxana Fratila este partener coordonator al practicii de real estate si constructii a CMS Romania din 2011, avand o experienta de peste 20 de ani in consilierea clientilor locali si internationali in sectorul imobiliar

Experienta Roxanei acopera toate segmentele pietei imobiliare, de la logistica, retail, birouri si rezidential, pana la finantari imobiliare, iar in ultimii ani a oferit si consultanta in proiecte mari de energie regenerabila.

Roxana a asistat jucatori importanti de pe piata, printre care Iulius Group, CTP, AFI Europe, Primark, DP World si a condus negocierile pentru inchirierea mai multor sute de mii de metri patrati in cladiri de birouri emblematice din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj pentru unele dintre cele mai mari companii americane si alti chiriasi internationali.

In 2023, Roxana a asistat L&C Properties, parte a M Core, cu privire la cea mai mare investitie a M Core pana la data curenta – achizitia a 25 de parcuri de retail cu o suprafata totala de peste 132.000 de metri patrati, in 24 de orase, in valoare de aproape 219 milioane de euro. Tranzactia marcheaza totodata si intrarea pe piata din Romania pentru M Core. Roxana a asistat si Ahold Delhaize (Mega Image) in cea mai mare tranzactie din sectorul retail in intreaga regiune CEE in anul 2023 si anume, achizitia strategica in valoare de aproximativ 1,3 miliarde de Euro a retelei de peste 1.650 de magazine Profi din Romania.

De asemenea, in ultimii doi ani, a oferit consultanta retailerului de moda Primark Limited in legatura cu deschiderea primelor sale magazine pe piata romaneasca.

Roxana este membra activa a grupurilor de lucru CMS pan-regionale din sectorul industrial, a grupului CEE Hotels and Leisure, precum si a grupului CMS Energy & Climate Change.

  • Hosting by Host-Age.ro