2024 FACILITY MANAGEMENT COST UPS & DOWNS
26 Martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

RAZVAN JIGA

Razvan ocupa din anul 2018 pozitia de Senior Construction Manager in cadrul Atenor Romania, unde a avut ocazia de a participa alaturi de o echipa de profesionisti in dezvoltarea unor proiecte reprezentative ce contureaza zonele centrale ale Bucurestiului.

Conducand etapele de realizare inca din faza de proiectare si autorizare a proiectelor imobiliare, datorita experientei acumulate in dezvoltarea si in administrarea de portofolii, Razvan a reusit sa contribuie la livrarea unor cladiri ce satisfac atat cerintele de sustenabilitate trasate de standardele Europene, cat si eficienta in functionalitate pe perioada de viata a acestora.

Razvan considera ca este datoria profesionala ce trebuie asumata de fiecare dezvoltator, sa constientizeze si sa gestioneze impactul pe care il genereaza asupra unui oras inca din momentul in care realizeaza primul concept de dezvoltare, ce trebuie sa raspunda la cerintele urbanistice, arhitecturale, tehnice si economice. Daca aceste atribute sunt atinse eficient, coroborat cu un nivel de calitate pe care ni-l dorim inclusiv ca mod de viata personal, inevitabil rezultatul va contribui pozitiv la regenerarea urbana.

  • Hosting by Host-Age.ro