2024 FACILITY MANAGEMENT COST UPS & DOWNS
26 Martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Oana Adjudeanu

Oana s-a alaturat echipei Colliers in 2008 si dispune de o experienta vasta de aproape 16 ani in industria imobiliara, concentrandu-se pe inchirierea de birouri, administrarea proprietatilor, gestionarea proiectelor si sustenabilitate. In iulie 2013, Oana a obtinut acreditarea ca Specialist LEED in operatiuni si intretinere, in 2017 pe cea de Project Management Professional, iar in 2018 a devenit membru RICS.

In 2011 a pus bazele departamentului de Asset Services din Colliers Romania, iar din februarie 2016 a preluat responsabilitatea supervizarii intregului portofoliu si coordonarea echipei.

In prezent, Oana ocupa pozitia de Head of Business Operations pentru departamentul Asset Services. In cadrul acestei pozitii, Oana se ocupa de coordonarea echipei, supravegherea implementarii si urmarirea rezultatelor. De asemenea, urmareste implementarea de sisteme si instrumente esentiale pentru desfasurarea operatiunilor zilnice, asigurandu-se ca procesele sunt eficiente si conforme cu standardele stabilite.

  • Hosting by Host-Age.ro