2024 FACILITY MANAGEMENT COST UPS & DOWNS
26 Martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Gabriel Tomescu 

Gabriel Tomescu este CEO al BMF GRUP, companie infiintata in 2013 si in prezent fiind lider in furnizarea de servicii integrate de Facility Management ce acopera intreg teritoriul Romaniei prin personal propriu. Avand o experienta in serviciile de Facility Management de mai bine de 13 ani, si contribuind in mare masura la intemeierea si consolidarea companiei BMF GRUP, initial ca vicepresedinte si de sase ani ca CEO al grupului, Gabriel Tomescu indruma cu succes peste 2000 de angajati.
Pasionat de leadership si dezvoltare personala, inca din anii de studentie, pe cand avea doar 22 de ani, Gabriel Tomescu a luat hotararea de a infiinta o companie specializata in domeniul serviciilor de intretinere multitehnica a cladirilor, Ca orice inceput, marturiseste ca nu a fost usor, insa ambitia si perseverenta au fost trasaturile care l-au caracterizat dintotdeauna si l-au ajutat sa-si ghideze pasii in viata. Tot timpul si-a propus obiective indraznete, pe care, de cele mai multe ori le-a indeplinit, iar sub conducerea sa, societatea BMF GRUP si-a continuat principiile de dezvoltare, temeinice si bine conturate inca de la infiintare.
Gabriel Tomescu sustine ca tehnologia face parte din viata noastra de zi cu zi, iar pe masura ce cladirile si serviciile au inceput sa devina digitale, Facility Managementul a devenit un actor-cheie in schimbarea modului in care ne raportam la acest mediu. In intreaga industrie, asistam la o schimbare rapida si cuprinzatoare catre digitalizarea intretinerii si operatiunilor cladirilor.
Preocuparile legate de sustenabilitate si digitalizare modeleaza directia industriei de facility management in prezent, iar reprezentantii BMF GRUP sunt adeptii implementarii solutiilor ecologice pentru a imbunatati calitatea vietii si a mediului inconjurator.
De asemenea, Gabriel considera ca sectorul de facility management este in plina expansiune si inovare, fiind convins ca pe viitor va lua amploare, iar compania lor este pregatita sa faca fata provocarilor.

  • Hosting by Host-Age.ro