2024 FACILITY MANAGEMENT COST UPS & DOWNS
26 Martie 2024 • HOTEL JW MARRIOTT

Andrei Corobea-Birceanu

Andrei Corobea-Birceanu este un nume de referinta in industria imobiliara si a constructiilor din Romania. Cu o experienta vasta in managementul proiectelor si o pasiune pentru dezvoltarea profesionala a tinerilor, el a reusit sa-si construiasca o reputatie solida in acest domeniu.

Nascut in Targu-Jiu in 1985, Andrei Corobea-Birceanu ocupa pozitia de Director de Proiect si Administrator la One United Properties. Fondatorul companiei Eva Build, este specializat in furnizarea de servicii de consultanta si management de inalta calitate in domeniul constructiilor.

One United Properties este un dezvoltator de frunte in domeniul imobiliar rezidential, mixt si pentru birouri din Bucuresti. Andrei a fost implicat in proiecte notabile precum One Mircea Eliade, One Verdi Park, One Modrogan, One Lake Club si altele.

Andrei este fondatorul Academiei Corobea, un proiect educational axat pe dezvoltarea profesionala in sectorul constructiilor. Proiectul ofera cursuri si instruire specializata pentru cei interesati sa-si imbunatateasca cunostintele si sa-si dezvolte abilitatile in acest domeniu.

In 2019, revista Business Magazin l-a inclus pe Andrei Corobea-Birceanu in lista celor 100 de Tineri Manageri de Top din Romania.

Prin gestionarea proiectelor in valoare de aproape 600 de milioane de euro si prin contributiile sale la industria imobiliara si de constructii, el demonstreaza abilitati si competente manageriale solide.

  • Hosting by Host-Age.ro