28 Martie 2023 • HOTEL JW MARRIOTT

Oana Laza

Oana Laza este Chief Digital Officer al grupului NEPI Rockcastle din septembrie 2020. Are 20 de ani de experienta in marketing digital, Business Intelligence si Data Science, Shared Services si conducerea organizatiilor de IT. In aceasta perioada, a implementat si coordonat strategic numeroase proiecte de transformare digitala in industrii precum FMCG, retail si imobiliare, Shared Services, in diverse zone ale globului, de la Asia, in China si Singapore, la SUA si Europa Centrala si de Est. Are know-how extins in arii precum analiza si gestionarea organizatiei, precum si leadership in transformarea si digitalizarea businessului.
Domeniile pe care se concentreaza la ora actuala sunt transformarea digitala in retail real estate, privita din perspective multiple – transformarea experientei de cumparaturi, a managementului cladirilor, a relatiilor cu chiriasii si a eficientizarii procesului de raportare financiara.
In cadrul NEPI Rockcastle, Oana Laza este responsabila de coordonarea implementarii aplicatiei mobile de loialitate la cumparaturi, SPOT – lansata in 2021, in premiera pe piata locala – precum si de dezvoltarea a numeroase alte proiecte de transformare digitala, in toate cele noua tari in care compania este activa.

  • Hosting by Host-Age.ro