28 Martie 2023 • HOTEL JW MARRIOTT

Anca Alexandrescu

Anca Alexandrescu este la baza inginer cu o experienta de peste 20 de ani in Real Estate, din care ultimii 13 ani orientati exclusiv pe partea de Property Management. Proprietatile administrate din rolul de Property Manager au fost in principal cladiri de birouri, dar si de logistica si productie.
Din ianuarie 2022, Anca este Property Manager la RPHI – Romania, grupul de Real Estate austriac care detine in Romania cladirile SkyTower Building si FCC Office Building.

Din rolul de Property Manager pentru ambele cladiri din portofoliul RPHI, Anca se ocupa in principal de identificarea si activarea masurilor de optimizare a serviciilor oferite chiriasilor, in contextul provocarilor pietei actuale, dar si de coordonarea intregii activitati a echipei de facility management. Anul trecut, Anca a coordonat procesul de certificare a SkyTower si FCC Office Building cu SHORE GOLD, SkyTower fiind prima cladire de birouri din Romania care obtine aceasta recunoastere internationala pentru riscuri operationale, rezilienta si administrare a proprietatilor. Pe plan personal, Anca este pasionata de actorie si jogging.

  • Hosting by Host-Age.ro