28 Martie 2023 • HOTEL JW MARRIOTT

Costin Nistor

Costin Nistor este fondator si Managing Director al companiei Fortim Trusted Advisors, Membra a Aliantei BNP Paribas Real Estate. Costin are o experienta de 20 de ani in imobiliare, acoperind toate domeniile industriei, de la Property Management, la consultanta pe segmentele de birouri si de rezidential. In trecut, Costin a fost manager pentru o mare institutie financiara si Asset Manager pentru unul dintre cele mai mari fonduri franceze in imobiliare.
Compania ofera trei linii de business: Real Estate Management Services, unde sunt incluse serviciile de Property & Project Management si Marketing, a doua linie este Advisory, cu servicii de consultanta imobiliara pentru segmentele Office, Capital Markets, Industrial si Evaluare si din 2022, Residential Services.
Anul trecut, Fortim Trusted Advisors a marit numarul de cladiri administrate de departamentul de Property Management, cu o crestere de 63% a suprafetei totale gestionate. Aceste rezultate plaseaza compania in top 4 consultanti care ofera servicii de Property Management pe piata. O realizare exceptionala este ajutorul dat pentru certificarea primei cladiri comerciale de birouri din Bucuresti, care a obtinut BREEAM in-Use Outstanding.

  • Hosting by Host-Age.ro